Enevo is een jong bedrijf met grote ambities

 
Sinds 2022 zijn wij operationeel en is het ons doel om consumenten en bedrijven de kans te geven hun duurzaamheidplannen te verwezenlijken.

Ons motto is: Wij regelen het!
U schakelt ons in om uw wensen te verwezenlijken, dus zijn wij degenen die alles voor u regelen. Ook als dingen soms niet gaan zoals gepland, zorgen we voor een oplossing. Een prettige gedachte, toch?

Leer meer

Ons Team:

Bas Stiphout

Bas is een professionele kracht met een scherp oog voor klantcontact en customer relations. Hij is het algemene aanspreekpunt voor klanten en het salesteam. Onder zijn leiding is het klantcontact- en salesteam verantwoordelijk voor het stellen en behalen van hun doelen. Bas staat bekend om zijn nauwgezette aandacht voor detail. Hij blijft graag voortdurend in contact met klanten en het verkoopteam om zo de optimale service te kunnen waarborgen.


Remko Bekooij

Remko, met zijn uitgebreide ervaring en passie voor technologie, is onze hoofdtechnicus. Hij fungeert als het belangrijkste aanspreekpunt voor partners en klanten met technische vraagstukken, en speelt een cruciale rol in productontwikkeling en klantondersteuning. Bekend om zijn analytische denkwijze en oplossingsgerichte aanpak, heeft Remko een scherp oog voor technische uitdagingen en innovaties. Met zijn waardevolle ervaring op het gebied van marketing en sociale media draagt hij ook bij aan onze online aanwezigheid en klantbetrokkenheid.

Andres Haas

Andres heeft de dagelijkse leiding over operaties en financiën. Hij fungeert als het primaire aanspreekpunt voor leveranciers, alle HR-gerelateerde kwesties, en is tevens verantwoordelijk voor alles met betrekking tot product management en voorraadbeheer. Andres staat bekend om zijn hands-on aanpak en zijn voorkeur voor directe en efficiënte afhandeling, zonder franje.

Onze partners:

Wij zijn in goed gezelschap